Om Midnatt

A fresh take on soft trends

Midnatt är ett svenskt varumärke som gör hemtextilier för barn och vuxna i krispig, ekologisk bomull. En urtvättad favoritskjorta och ett påslakan på landet som det bäddats med i flera generationer blev startskottet för Midnatts första kollektion.

Vår ambition är att alltid kunna ge ditt hem en samtida look där färger och mönster kan kombineras precis som du vill. Färgade underlakan och örngott som säljs separat gör det dessutom enkelt för dig att komplettera och uppdatera din säng med det du redan har. Våra kollektioner växer organiskt och det senaste tillskottet till Midnattfamiljen är produkter för det dukade bordet.

Est. 2017

Our story

Midnatts grundare, Josephine Blix och Louisa Hammarbäck, delar en lång historia som medarbetare och kreativ duo. Deras journalistiska bakgrund och gemensamma intresse för estetik gav dem många spännande år i den svenska magasinsvärlden.

Någonstans mellan stilspaningar, färger och former uppstod idén att skapa ett medvetet varumärke med en ny känsla för mjuka trender. Ur det föddes Midnatt och ambitionen att erbjuda ekologiska hemtextilier, till bra priser för alla typer av hem.