Language

Frakt & returer

Vi erbjuder fri frakt inom Sverige med DHL Express, då hamnar paketet på närmsta ombud. Vill du få din order levererad till dörren, erbjuder vi numera även tjänsten Bring Home mot en tilläggskostnad på 99 kr.

All frakt inom Sverige är gratis. I tabellen nedan, ser du vilka övriga länder vi för närvarande skickar till och vad fraktkostnaden för detta är:

LÄNDERPRIS
ZON 1Danmark, Finland.8 / 10 SEK
ZON 2Belgien, Luxemburg, Nederländerna, Frankrike, Irland, Storbritannien, Tyskland.150 SEK
ZON 3Österrike, Spanien, Grekland, Ungern, Italien, Portugal, Kroatien, Slovakien, Slovenien.170 SEK
ZON 4Estland, Lettland, Litauen, Polen, Tjeckien, Norge.180 SEK
ZONE 5USA, Kanada, Schweiz.220 SEK

Vi skickar normalt varorna inom 1-4 arbetsdagar från beställning. Kring högtider och kampanjer kan leveranstiden bli längre.

Frakttiden varierar lite från land till land. Till länder i zon 1, 7 och 8 tar det 1-3 arbetsdagar. Till de flesta andra länder tar det 3-7 arbetsdagar.

När de beställda varorna har lämnat vårt lager får du besked om detta via sms eller email. Ytterligare ett meddelande skickas till kund när de beställda varorna finns att hämta ut hos ett postombud eller att det är dags att välja tid för hemleverans. Vanligtvis tar det 1-2 arbetsdagar för varorna att landa hos postombudet efter att de lämnat vårt lager.

SKATTER & IMPORTTULLAR

För internationella kunder utanför EU kan ytterligare importtullar, skatter och avgifter adderas av destinationslandet. Sådana extrakostnader betalas av köparen. Vänligen kontrollera med ditt lands tullkontor för att få reda på vad som gäller för din beställning.

RETURER

Från den tidpunkt du har mottagit varan har du 14 dagars ångerrätt om du inte är nöjd med köpet. Ångerrätten kan åberopas oavsett skäl. För att kunna returnera varorna måste de vara i obruten originalförpackning (bruten paketering på våra handdukar accepteras dock) och i oförändrat skick. Kontakta vår kundtjänst om du vill returnera ditt köp så får du en retursedel.

För returer inom Sverige debiterar vi en returfraktkostnad på 60 SEK vid återbetalningen. För  internationella returer gäller samma regler med enda skillnaden att  kostnaden som dras från återbetalningen är den samma som kostnaden för originalfrakten. Se en fullständig lista över priserna ovan.

För ordrar som inte hämtas ut hos postombudet debiteras 60 SEK för returfrakten inom Sverige. För internationella ordrar debiteras en kostnad motsvarande originalfraktkostnaden.